Saltear al contenido principal
maquinaria médico estética

Maquinària médico estètica: làser, cavitació, crioterapia…

Des de 2009 som partners d’una de les empreses pioneres en el desenvolupament de maquinària metge estètica. Hem col·laborat en el prototipat de màquines de depilació làser, de cavitació, radiofreqüència i crioteràpia. Ens hem ocupat de la industrialització del producte, sent la nostra oficina tècnica part de l’equip del nostre client. Busquem els components que millor s’ajustaven a les necessitats tecnològiques de la maquinària, establint tota la cadena de subministrament per al client. Un cop feta la validació dels prototips i que el client ens fes l’homologació dels components i els proveïdors, passem a la fase de fabricació. Després d’aquesta, es realitza la verificació i validació dels equips, segons les especificacions donades pel client, realitzant el control de traçabilitat dels components crítics de cada màquina.

A més, des de l’inici hem donat servei post venda, ocupant-nos de la reparació i / o canvi de peces que requerien les màquines. I organitzant tota la part logística (embalatge i enviament) fins al client final.

Des del començament de la col·laboració, hem ofert idees de millora contínua en els processos de fabricació i selecció de components que s’han tingut en compte i han ajudat a aconseguir l’optimització de la productivitat.

Volver arriba